Restauratie & reparatie

Restauratie

Restauratie klokIk ben gespecialiseerd in de restauratie van antieke klokken en heb al vele klokken gerestaureerd. Elke klok is verschillend, maar elke klok is een mooie uitdaging!

Het uurwerk is het hart van de klok, waar slijtage in optreed in de loop der jaren. Het uurwerk wordt gerestaureerd door ruimte er uit te halen, zodat de klok weer vele jaren kan blijven tikken. Naast de restauratie van het binnenwerk, ben ik ook de juiste persoon om het houtwerk, de wijzerplaat en/of de houten beeldjes te restaureren.

Indien u uw klok wilt laten restaureren, wordt er vooraf eerst vrijblijvend een prijsopgave gemaakt. Na restauratie krijgt u garantie op het uurwerk, met daarbij instructies voor het onderhoud van de klok.

Neem direct contact op met Ruud Slui: 076-5010540 of 06-42184771

Reparatie

DSCN1792Ik repareer alle mogelijke klokken; zowel antieke als moderne klokken. Elke klok heeft slijtage als het loopt en slaat. Meestal beginnen de kuren met het niet meer willen lopen, soms slaat de klok niet meer of functioneert op een andere manier niet meer goed. Bijna elke klok kan worden gerepareerd door klokkenmaker Ruud Slui. U krijgt van te voren een vrijblijvende prijsopgave. Na de reparatie krijgt u garantie op het uurwerk.